Ærverdige Britannia Hotell i Trondheim illustrerer noe av det man kan få til hvis man vet hva man skal velge fra de forskjellige leverandørene. Tore Ligaard AS stod her for vinduene, og vi valgte kvadratiske vinduer fra NorDan samt buede vinduer fra Hovland dør- og vindusfabrikk som var spesiallaget etter mål.

Britannia-Hotel


Historien om familien Solensteen Strand sin husrenovering «fra sjøgløtt til fjordpanorama» er en solskinnshistorie verdt å lese. Vinduene spiller en nøkkelrolle i forvandlingen ved å lyse opp mørke rom – spesielt loftstuen som er avbildet nedenfor. Les hele historien i VELUX’ brosjyre.

Før:

pic2

Etter:

pic3


Enten man er profesjonell eller privatkunde, er det viktig med kvalitet når det kommer til vinduer. Med vinduer fra Røros får man ypperste kvalitet som er produktet av mer enn hundre års kunnskap og erfaring. Resultatet er nydelige og tradisjonelle vinduer som passer godt til både eneboliger og hytter. Dette er også vinduer som kan forandre en kjedelig bod til et koselig uthus.

pic12


Husk at vindusglass ikke nødvendigvis trenger å være i ytterveggen av huset. Dekorglass fra Lillerønning Snekkerifabrikk kan brukes som innerdører, gelendere, skillevegger i kontorlandskap eller rett og slett som ren dekor.

pic11

pic7


Store vinduer er mer enn estetisk tiltalende designdetaljer. De slipper inn mye lys, og utsynet gir rommet noe eget. Har man et hus med god utsikt rundt seg, burde man utnytte dette så godt man kan.

vindu-black
vindu-white
vindu